19.1.2024

Revitalizujte vaše podnikání s novými skenery RICOH – Efektivita, rychlost, inovace!

Představujeme vám revoluční přírůstky v naší flotile skenerů: RICOH fi-8820, RICOH fi-8930 a RICOH fi-8950. Nejenže jsou tyto skenery zosobněním výkonu a spolehlivosti, ale jsou také synonymem pro inovaci ve zpracování dokumentů v masivním měřítku.

Víc než jen rychlost – Komplexní řešení pro váš business

Jak ujišťuje David Večeřa, otestovali jsme důkladně novou řadu skenerů. Výrobce RICOH nijak neslevuje na své precizní kvalitě a zpracování dokumentového skeneru. Nicméně samotné skenování není pouze o rychlosti. Máme na mysli vše – od ergonomického designu, až po optimalizaci provozních nákladů. Jsme připraveni s vámi diskutovat a vytvořit celkovou analýzu, abyste měli jasnou odpověď na zásadní otázku: "Je investice do těchto skenerů pro naši firmu opravdu rentabilní?"

Proč si vybrat nový skener RICOH?

  • Ultra-rychlé Skenování: Až 150 stran za minutu s kapacitou automatického podavače dokumentů 500 listů. Ideální pro skenování velkého objemu dokumentů bez přerušení.
  • Robustnost a Údržba: Skenery jsou robustní a odolné. Automatické zapínání LED světel a široký úhel otevření 105° umožňuje rychlou a efektivní údržbu.
  • Připojení a Přesnost: Nabízíme spolehlivé a rychlé připojení díky možnostem USB 3.2 a Gigabit LAN pro přesný přenos dat.
  • Flexibilita ve Skenování: Skenování různých typů dokumentů až do tloušťky 1,25 mm, s možnostmi U-turn a přímé cesty.
  • Ochrana Papíru: Průmyslově vedoucí technologie ochrany papíru minimalizuje riziko poškození dokumentů.
  • Inteligentní Funkce: Víceúrovňové podávání (iMFF) pro detekci štítků nebo fotografií a automatický výběr profilu pro efektivnější skenování.
  • Jednoduché Po-Skenovací Zpracování: Vylepšený výstup papíru a kontrola jeho skládání pro organizovanou dokumentaci.
  • Clear Image Capture Technologie: Pro vysokou přesnost OCR, vynikající kvalitu obrazu a optimalizaci velikosti souborů.
  • Ergonomie a Přenositelnost: Ergonomický design, snadný přístup k ovládacím tlačítkům, náklon panelu k uživateli a pohodlné úchyty pro snadné přenášení.

Komplexní Softwarová Podpora: Každý skener je vybaven softwarem PaperStream, včetně ovladače PaperStream IP, PaperStream ClickScan a Paperstream Capture, a je optimalizován pro práci s Paperstream Capture Pro. Kromě tradičního vybavení skeneru softwarem pro digitalizaci dokumentů jsme připraveni konzultovat i komplexní projekty zpracování dokumentů, vytěžování dat a celkové digitalizace vašich firemních procesů.

Udržujte své provozní náklady pod kontrolou s našimi servisními plány OnSite od INFOMATIC, certifikovaného servisního střediska pro ČR a SK.

Objevte novou éru skenování s RICOH – Vaše klíčové aktivum pro efektivní správu dokumentů. Podívejte se na naše produkty v akci!

Mohlo by vás zajímat

Potřebujete pomocnou ruku? Ozvěte se!